Nyheter

Her finner du aktuelle nyheter i forbindelse med Heddadagene!

 1. 2019

 2. Gjestespill Heddadagene 2019

  Disse gjestespillene kan du se i Oslo under Heddadagene 2019. I tillegg kommer programmet til Kloden i sentrum, som slippes senere på våren.
 3. Velkommen til programslipp for Heddadagene 2019

  Sommeren nærmer seg med stormskritt, og vi er klare til å lansere programmet for hele Norges teaterfestival!
 4. 2018

 5. Frank Kjosås 4 tips til Heddadagene 2018

  "Eg er som oftest med i fleire enn eit stykke på Det Norske Teatret. Derfor ser eg alt for lite teater. Derfor vil eg anbefale framsyningar eg ikkje har sett, men vil sjå - eller mest sannsynleg ikkje får sett sjølv, men vil sende deg på. Here goes;"
 6. Iselin Shumbas 4 tips til Heddadagene 2018

  "Det fantastiske med Heddadagene er jo at man får sett teater fra hele landet!"
 7. Toril Solvangs 4 tips til Heddadagene 2018

  "Jeg har valgt forestillinger med hjertet, forestillinger som berører meg. Det er så mange jeg ikke har sett - men lengter etter å se - så jeg er veldig glad jeg nå får sjansen!"
 8. Maren Ørstaviks 4 tips til Heddadagene 2018

  "Mange av årets barne- og ungdomsforestillinger har allerede blitt anmeldt hos oss, og vi har valgt ut noen som vi utgir i et eget hefte under Heddadagene. Disse fire forestillingene er blant dem som har blitt best mottatt av våre kritikere:"
 9. Velkommen til Heddadagene 2018

  Teatret er en sterk og motstandsdyktig kunstform. I 2500 år har den overlevd alle slags regimer og epoker, tøff motstand og hyllest, og teknologiske, kulturelle og politiske utviklinger.
 10. Årets programbok er på vei til et teater nær deg

  Vi har laget en aldri så liten bok med alt om årets festival. Den kommer rykende fersk ut fra trykkpressa i disse dager. Du finner den i billettluken på alle byens teatre og i festivalteltet utenfor Nationaltheatret.
 11. Stort program for barn - se oversikten

  Heddadagene 2018 byr på hele 18 forestillinger for barn og ungdom! Her er det noe for alle aldere – helt fra smårollinger på ett år til konfirmanter og godt voksne.
 12. Heddadagene søker frivillige i perioden 6.-18. juni

  Heddadagene er hele Norges teaterfestival, og arrangeres i år for andre gang. Nytt i år er at vi etablerer et festivalområde utenfor Nationaltheatret. Her skal det spilles forestillinger og holdes andre mindre arrangementer, samt at det vil bli festivalens møtepunkt og informasjonssenter for publikum.
 13. Heddadagene samler teater-Norge i Oslo

  – Publikum kan fråtse i høykvalitets teaterkunst i over en uke, sier teatersjef Erik Ulfsby ved Det Norske Teatret til Aftenposten i forbindelse med lanseringen av programmet for Heddadagene 2018.
  www.aftenposten.no