Festivalpass til Heddadagene 2022

Festivalpass til Heddadagene 2022

Få det meste ut av årets program med Heddadagenes FESTIVALPASS! Festivalpasset gir deg muligheten til å se så mange forestillinger du ønsker for 1795 kroner.

🎟 Kjøp festivalpass her!


Praktisk informasjon

Dette inngår i passet:

Med festivalpasset kan du se alle gjestespill under Heddadagene. I tillegg inngår repertoaret til Det Norske Teatret, Vega Scene, Kloden Teater, Dansens Hus, Riksteatret, Nationaltheatret, Bærum Kulturhus og Teater Manu. Festivalpasset inkluderer også akkreditering til alle fagarrangementer og fester i løpet av festivalen.


Slik fungerer det:

Etter fullført kjøp vil du motta en rabattkode på e-post. Du kan da gå inn på vår programside og finne forestillingene du vil se i kategorien “festivalpass”. Trykk deg inn på billettlenken til ønsket visning og benytt rabattkoden i billettsystemet. Der det er mulig velger du billettkategori “festivalpass Heddadagene”. Rabattkoden oppgis enten for å låse opp kategorien eller i rabattkodefeltet ved utsjekk. I billettsystemer uten en slik kategori velger du normalpris og legger inn koden i det vanlige rabattkodefeltet. Pris på din billett skal være 0,-

Ta vare på billetten og framvis den sammen med ditt personlige festivalarmbånd ved innslipp. Du må ha gyldig billett til alle forestillinger, og det gis ingen garanti for plass dersom arrangementer blir utsolgt.

Til fagarrangementer behøver du ikke å kjøpe billett med rabattkode, men må medbringe ditt festivalpass og armbånd som akkrediteringsbevis. Vær obs på at enkelte arrangementer allikevel krever påmelding pga kapasitetbegrensning. Dette vil være tydelig merket i programmet.


Slik bytter du inn ditt festivalpass i armbånd:

I dagene like før festivalstart og gjennom hele festivalen kan du bytte inn ditt festivalpass på vårt festivalkontor. Vi er stasjonert i foajeen på Det Norske Teatret. Åpningstider kommer. Armbåndet er personlig og må være på for å være gyldig.

Vi opplyser om at kjøpt pass ikke refunderes.