Festivalpass til Heddadagene 2023

Festivalpass til Heddadagene 2023

Få det meste ut av årets program med Heddadagenes FESTIVALPASS!

Vi viderefører fjorårets pilot og tilbyr festivalpass for Heddadagene 2023! Festivalpasset kommer i et begrenset opplag, og er nå lagt ut for salg her.

Dette er din sjanse til å se så mange forestillinger du bare orker på 10 dager - for en enkelt sum!

Praktisk informasjon


Dette inngår i passet:

Med festivalpasset kan du se alle forestillinger under Heddadagene, med unntak av Oslo Nye Teaters egne forestillinger. Det gir deg også mulighet til å bestille gratis akkreditering til fagprogrammet, og billett til Heddaprisutdelingen. Som festivalpassholder får du i tillegg 15% rabatt på mat i Café Løve, samt personalpris på utvalgte drikkevarer i foajébaren ved festivalkontoret.

Det fulle programmet kan du utforske her.

Slik fungerer det:

Du kjøper festivalpass på denne siden.

Etter fullført kjøp vil du motta en rabattkode på e-post. Du kan da gå inn på vår programside og finne forestillingene du vil se. Trykk deg inn på billettlenken til ønsket visning og benytt rabattkoden i teatrets eget billettsystem. Der det er mulig velger du billettkategori “festivalpass Heddadagene”. Rabattkoden oppgis enten for å låse opp kategorien eller i rabattkodefeltet ved utsjekk. I billettsystemer uten en slik kategori velger du normalpris og legger inn koden i det vanlige rabattkodefeltet. Pris på din billett skal være 0,-

Ta vare på billetten og framvis den sammen med ditt personlige festivalarmbånd ved innslipp. Husk å løse inn ditt festivalpass i armbånd før første forestilling. Du må ha gyldig billett til alle forestillinger, og det gis ingen garanti for plass dersom arrangementer blir utsolgt.

Du kan bestille gratis akkreditering ved å benytte samme rabattkode på denne siden. Påmelding til de ulike fagarrangementene skjer enkelt inne i billettbestillingen. Du kan endre dine påmeldinger og bestillinger helt fram til festivalstart.

Billettene til Heddaprisutdelingen legges ut for salg i starten av mai. Følg med på Heddaprisen.no.

Slik bytter du inn ditt festivalpass i armbånd:

Fra 8. juni og gjennom hele festivalen kan du løse inn ditt festivalpass på vårt festivalkontor. Vi er stasjonert i foajeen på Det Norske Teatret. Åpningstider kommer her. Armbåndet er personlig og må bæres for å være gyldig.

Vi opplyser om at kjøpt pass ikke refunderes.