Program

Birdface

av Runa Borch Skolseg

Presentert av Norsk Dramatikkfestival

Dramatikkens hus

Birdface er en syret, vill, ulykkelig, sint, gotisk og monstruøs tekst som arbeider i et sjangeroverskridende tekstunivers. Tematisk er den interessert i å skrive frem et landskap hvor ulike karakterer og verdensbilder kræsjer inn i hverandre og danner grobunn for en undersøkelse av teknologi, sinne, vitenskap, interdimensjonale eksperter og tap. 

Runa Borch Skolseg er dramatiker og skribent bosatt i Oslo. Hun har studert ved Forfatterstudiet i Bø, Dramatikerutdannelsen ved Aarhus Teater og Kunsthøgskolen i Oslo. Stykkene hennes har blitt spilt i Danmark, Tyskland, Libanon, Norge og Palestina.

Produksjonstid: 9 dager

Norsk Dramatikkfestival
Norsk Dramatikkfestival arrangeres i år under Heddadagene. Festivalen gir publikum mulighet til å oppleve tekster av utvalgte dramatikere som representerer nåtidens tendenser i norsk dramatikk. I 2019 presenteres scenetekster av Birgitte Larsen, Daria Osipova, Rolf Kristian Larsen, Runa Borch Skolseg og Veronika Erstad. Nytt i år er utvelgelse av scenetekst for barn og unge av Liv Marit Weberg, Nelly Winterhalder og Tale Næss.

  • Regi Marie Nikazm Bakken
  • Scenografisk festivalkonsept Sir Grand Lear
  • Foto Caroline Lystskjold