Program

INPUT - video

av Torkel Skjærven og Martin Flack

Presentert av Heddadagene

Det Norske Teatret
Scene 3

Vi starter opp seminarserien INPUT hvor inspirasjon og kunnskapspåfyll står som driver.

Påfyllseminarer for teknikere som jobber i fagområdene scene, lys og video innenfor scenekunstfeltet – og spesielt innenfor institusjonsteater, opera og dans - men er åpne for alle. Vi skal inspirere hverandre, lære av hverandre, utfordre fagene og knytte faglige relasjoner. Seminarene foregår over to dager og det oppfordres til å følge alle tre fagfelt.

Les mer om hele seminarserien her!

Dette er INPUT – video

Innleder Boya Bøckman (De Utvalgte) om sin tilnærming til produksjoner, om «Brannen» og andre grensepressende prosjekt fra en lang karriere.

Anders Verde (systemutvikler DNO&B) om show-nettverk: Hvordan bygge og drifte integrerte nettverk for lyd, lys, scene og video i alle formater. Noe praktisk demonstrasjon.

Jan Martin Vågen (systemteknikker video DNO&B) om «projeksjoner i 2023»; tanker, teknikker og utstyr, ispedd litt posisjonsdata, realtime og 3D mapping.

Endelig program bekreftes nærmere oppstart.

INPUT - lys       INPUT - scene

Alle seminarer holdes på Det Norske Teatrets Scene 3. Det er inkludert felles lunsj begge dager og vi oppfordrer til festivalmyldring i etterkant av seminarene.

Deltakeravgift per fag: kr 450, -, full deltagelse: kr 1350,-

Medlemmer i Fagforbundet som ikke får hele kostnaden dekket av arbeidsgiver kan søke Fagforbundets stipendordning eller kursstøtte fra Fagforbundet Teater og Scene.

Påmelding og betaling skjer via Heddadagenes akkrediteringssystem


Samarbeidspartnere: Heddadagene, Fagforbundet Teater og Scene, KulturRom, Fagskolen Oslo, ProStage, Lite Nordic, CT Technologies