Program

INPUT - scene

av Torkel Skjærven og Martin Flack

Presentert av Heddadagene

Det Norske Teatret
Scene 3

Vi starter opp seminarserien INPUT hvor inspirasjon og kunnskapspåfyll står som driver.

Påfyllseminarer for teknikere som jobber i fagområdene scene, lys og video innenfor scenekunstfeltet – og spesielt innenfor institusjonsteater, opera og dans - men er åpne for alle. Vi skal inspirere hverandre, lære av hverandre, utfordre fagene og knytte faglige relasjoner. Seminarene foregår over to dager og det oppfordres til å følge alle tre fagfelt.

Les mer om hele seminarserien her!

Dette er INPUT – scene

Sofasamtale med Oddvar Nilsen – Operaens mangeårige konstruktør og multikunstner, om sitt liv med sceneteknikk

Kai Vidar Bech (Prostage) om trosserigg og beregninger: Hva er egentlig reglene og hvordan beregner vi oppheng og belastning? Hvordan går vi frem når noe skal bygges, henges og rigges?

Olle Jacobsen («Rigge Olle» med 53 års riggeerfaring) gir en introduksjon i hvordan utføre personløft på en trygg og riktig måte. Praktisk utførelse, teknikker og regelverk.

Endelig program bekreftes nærmere oppstart.

INPUT - lys      INPUT - video

Alle seminarer holdes på Det Norske Teatrets Scene 3. Det er inkludert felles lunsj begge dager og vi oppfordrer til festivalmyldring i etterkant av dagene.

Deltakeravgift per fag: kr 450, -, full deltagelse: kr 1350,-

Medlemmer i Fagforbundet som ikke får hele kostnaden dekket av arbeidsgiver kan søke Fagforbundets stipendordning eller kursstøtte fra Fagforbundet Teater og Scene.

Påmelding og betaling skjer via Heddadagenes akkrediteringssystem.


Samarbeidspartnere: Heddadagene, Fagforbundet Teater og Scene, KulturRom, Fagskolen Oslo, ProStage, Lite Nordic, CT Technologies