Program

Fagprogram: Kommunikasjonsseminar - DEL 2

av Norsk Teater- og Orkesterforening

Det Norske Teatret

Norsk teater- og orkesterforening (NTO) inviterer sine medlemmer til et gratis kommunikasjonsseminar under Heddadagene. 

Passer for: Alle som jobber strategisk og/eller operativt med kommunikasjon, informasjon, formidling og markedsføring ved NTOs medlemsinstitusjoner, inkl. direktører og kunstneriske ledere.

Oppsett:

Onsdag 14. juni kl. 13.00-15.30: DEL 1 - Kommunikasjonsseminar
Onsdag 14. juni kl. 19.30-21.00: "Utvik Senior" på Vega Scene
Torsdag 15. juni kl. 09.00-12.15: DEL 2 - Kulturpolitisk Plenumssesjon

Etter seminaret inviterer vi de som ønsker til å gå sammen for å se vinneren av Årets Hedda 2022; Utvik Senior, og sosialisere i baren på Vega Scene etterpå. Billetten er ikke inkludert i seminaret, men kan bestilles til scenekortpris i påmeldingslinken.

Detaljert program for kommunikasjonsseminaret kommer.

Om plenumssesjonen: Torsdag formiddag arrangerer Heddadagene en plenumssesjon som samler og engasjerer alle grener av scenekunsten. Med innlegg og debatter om bransjeaktuelle tema, vil vi legge til rette for engasjert og konstruktiv diskusjon om vårt felles felt. I scenekunstens kollektive ånd, ønsker Heddadagene med dette å skape en tydelig arena for refleksjon og samtale på tvers av avdelinger og erfaringer.

Plenumssesjonen avsluttes med kunstnersamtalen “Sigrid Undsets kvinner”. Her møtes regissørene Kjersti Horn og Nina Wester i samtale med leder for Sigrid Undset-selskapet, Kristin Brandtsegg Johansen. Ledet av dramaturg og journalist Jørgen Strickert, vil de dele sine tanker om den nobelprisvinnende forfatteren og hennes sterke kvinneskikkelser.

Denne formiddagens plenumssesjon inngår som en del av NTOs kommunikasjonsseminar, og vi oppfordrer alle seminardeltakere til å bli med og bidra med sine perspektiver.

NB! Deltakelse på arrangementet krever akkreditering, og at du har reservert plass på forhånd. Kjøp akkreditering via billettlenken og huk av for ønskede arrangementer. Les mer her.