Program

Tree Talks

av LATERNA

Black Box teater
Black Box teater

De største trærne som omgir oss i bybildet ble plantet for over 120 år siden. De har sett byen endre seg og vokse parallelt med sitt eget rotsystem.

I juni inviterer LATERNA oss til Tree Talks, en praksis som inngår i prosjektet CoSA – Concerning the Spiritual in Art. I perioden 2018-2021 gjennom fire årstider vil prosjektet besøke fire gamle, markante og ærverdige by-trær i Oslo. Gjennom dialog med trærne gjennom meditasjon og andre metoder, tilbringer vi tid sammen med hvert tre. 

Med på disse møtene har LATERNA invitert med tre andre kunstnere; Ingvild Langgård, Terje Tjøme Mossige og Pernille Bønkan. I tillegg vil Sara Rönnbäck og Daniel Slåttnes være involvert i møtene gjennom hele perioden. Med utgangspunkt i ’samtalene’ med hvert tre, utvikler vi responser i form av performative arbeider som vi inviterer publikum med oss for å oppleve, denne gang i samarbeid med blodbøken på Vår Frelsers gravlund og Terje Tjøme Mossige.

LATERNA er Inger-Reidun Olsen and Marianne Skjeldal. Tree Talks oppfordrer til å finne alternative innganger til koreografi og dyrker idéen om å tillate noe å oppstå – heller enn å produsere, samt åpne opp for en annen tidsbruk.

Forestillingen er gratis, men du må bestille deg plass på forhånd. Mer informasjon på hjemmesiden til Black Box teater