Program

Robin Hood

av basert på Legenden om Robin Hood

Teatret Vårt
Ålesund

Robin Hood er modig, supergrei og morsom. Sammen med vennene sine er han stadig ute på eventyr, og går aldri glipp av en eneste mulighet til å tulle og ha det gøy ... eller å erte teite prins Johan. Bli med på spennende og kule oppdrag i Sherwoodskogen! Kle deg etter været og vær med på en artig opplevelse ute i det fri!

Robin Hood og Broder Tuck er to fine fyrer. Sammen leder de kampen mot den grådige og egoistiske Prins Johan som styrer landet fordi kong Richard Løvehjerte har blitt tatt til fange i utlandet og visstnok er død. Sheriffen er en type med litt dårlige sosiale antenner som hjelper Prins Johan med å overta makten og ta enda mer penger fra folket. Sheriffen vil gifte seg med fagre Marion - og det er ikke så rart for hun er smart og grei – men gjett hvem hun er forelsket i?!

Alle trenger noen å se opp til, noen å beundre - en helt.  Vår store helt er Robin Hood! Mannen fra enkle kår som tar fra de rike og gir til de fattige i sin kamp for rettferdighet og frihet. 

Skuespillerne har funnet den gamle legenden om Robin Hood. Sammen tryller de frem en rekke helsprø og morsomme karakterer. På toktet gjennom skogen tar de i bruk omgivelsene til masse rare påfunn med fantasi, humor og fortellerglede.

For mer informasjon om forestillingen, krediteringsliste og billettkjøp, klikk deg inn på hjemmesiden til Teatret Vårt!