Program

Rådyret på andre siden av elva

av Birgitte Larsen

Presentert av Norsk Dramatikkfestival

Dramatikkens hus

Rådyret på den andre siden av elva utspiller seg i Susannes barndomshage, hvor Susanne er hjemme på ferie. Hun har invitert venninnene sine til å være der sammen med henne. Etter en stund stikker kusinen Tanja hodet sitt ut av et vindu. Tanja er en bereist person med en mystisk og litt svevende kjæreste, fortelleren Demian.

Rådyret på den andre siden av elva er en samtale om det som finnes og det som ikke finnes og det som fantes for ikke lenge siden.

Birgitte Larsen er utdannet ved Statens teaterhøyskole og Skrivekunstakademiet i Hordaland. Siden 2004 har hun vært ansatt ved Nationaltheatret.

Iscenesatt lesning i samarbeid med Nationaltheatret.
Produksjonstid: 5 dager

Norsk Dramatikkfestival
Norsk Dramatikkfestival arrangeres i år under Heddadagene. Festivalen gir publikum mulighet til å oppleve tekster av utvalgte dramatikere som representerer nåtidens tendenser i norsk dramatikk. I 2019 presenteres scenetekster av Birgitte Larsen, Daria Osipova, Rolf Kristian Larsen, Runa Borch Skolseg og Veronika Erstad. Nytt i år er utvelgelse av scenetekst for barn og unge av Liv Marit Weberg, Nelly Winterhalder og Tale Næss.

  • Regi Kamilla Bach Mortensen
  • Scenografisk festivalkonsept Sir Grand Lear
  • Foto Marius Hauge