Program

Mesterklasse: Møt Trine Dyrholm

av Oslo Pix

Skuespiller Trine Dyrholm

Vega Scene
Salongen

Møt Trine Dyrholm, en av Danmarks mest kjente og allsidige skuespillere, i en mesterklasse om skuespill for film og TV. Dyrholm slo igjennom i Thomas Vinterbergs Festen, og har senere spilt i en rekke filmer og serier, fra komedier og bredt anlagte historiske dramaer til skrekkfilm og små uavhengige produksjoner. De siste årene har hun valgt å samarbeide med en rekke yngre kvinnelige filmskapere i og utenfor Danmark. 

Trine Dyrholm gjester filmfestivalen Oslo Pix i juni for å presentere tre nye filmer, inkludert festivalens åpningsfilm Dronningen som har tatt det danske publikum med storm. 

I denne faglige mesterklassen går hun nærmere inn på sitt arbeid med filmene, men går også lenger tilbake i sin filmografi, deler erfaringer fra skuespillerfaget og svarer på spørsmål fra publikum. 

Samtalen ledes av Maria Bock, som er skuespiller, regissør og prosjektleder i Talent Norge. 

Etter mesterklassen blir det visning av Dronningen hvor Dyrholm introduserer og deltar i en samtale.

Se trailer for Dronningen her.  

Arrangeres av: Oslo Pix, i samarbeid med Norsk skuespillersenter, Norsk skuespillerforbund, SKUDA og Heddadagene. 

Passer for: Profesjonelle skuespillere og filmarbeidere. 

Deltakeravgift kr 250,- (rabattert pris for medlemmer av Norsk skuespillerforbund, Norsk skuespillersenter, Skuespiller- og Danseralliansen og Foreningen norske filmfotografer FNF, samt for dem som har festivalpass til Oslo Pix). Påmelding og betaling gjennom Oslo Pix.