Program

Kitchen-table - Klimakrise

av Kloden

Kloden - et sted for scenekunsten og de unge

Klodenteltet
foran Nationaltheatret

Kloden inviterer til debatt om unge menneskers rolle i å bekjempe naturødeleggelser og menneskeskapte klimaendringer - av, med og for unge mennesker. 

"Kitchen-table" er en debattform hvor diskusjonen foregår rundt et "kjøkkenbord", med publikum sittende omkring. Panelet rundt bordet består av 6-8 ungdommer fra skoler i Oslo, og samtalen modereres av en jevnaldrende. Publikum har anledning til å stille spørsmål og komme med innspill, og ungdommene rundt bordet står fritt til å invitere enkeltpersoner til å sette seg ved bordet og delta i diskusjonen. 

Under Kloden i sentrum arrangerer vi to «kitchen table»; Denne debatten om klimakrisen, og en debatt om krysspress. Kloden ønsker å løfte fram verdien av gode samtaler og debatter i fysiske offentlige rom som en motvekt til usakligheter og anonyme hatmeldinger i kommentarfelt og sosiale medier. Velkommen til debatt!

Arrangeres av: Kloden

Passer for: Deg som er ung, og deg som er interessert i å lytte til hva unge har på hjertet om noen av de viktigste temaene i vår tid. 

Arrangementet er gratis og åpent for alle.