Program

Høna, Egget og Reven

av Nelly Winterhalder

Presentert av Norsk Dramatikkfestival

Dramatikkens hus

Høna legger endelig et egg. Hun reiser seg et øyeblikk – plutselig er egget borte! Og i reiret ligger Reven. Høna og Reven starter en eventyrlig jakt etter egget.

Høna, Egget og Reven er en slapstick-scenetekst for barn fra 4 år og alle voksne. Om motgang, tilhørighet og vennskap, og om barn som blir annerledes enn foreldrene tror. En hyllest til det uperfekte livet.

Nelly Winterhalder er dramatiker, scenekunstner og oversetter. Hun jobber med scenekunst i ulike konstellasjoner og gjerne på flere språk. Hennes scenetekster har blitt vist i Norge, Sveits, Østerrike, Italia og Nicaragua.

Iscenesatt visning i samarbeid med Tigerstadsteatret.
Produksjonstid: 7 dager

Norsk Dramatikkfestival
Norsk Dramatikkfestival arrangeres i år under Heddadagene. Festivalen gir publikum mulighet til å oppleve tekster av utvalgte dramatikere som representerer nåtidens tendenser i norsk dramatikk. I 2019 presenteres scenetekster av Birgitte Larsen, Daria Osipova, Rolf Kristian Larsen, Runa Borch Skolseg og Veronika Erstad. Nytt i år er utvelgelse av scenetekst for barn og unge av Liv Marit Weberg, Nelly Winterhalder og Tale Næss.

  • Regi Toril Solvang
  • Scenografisk festivalkonsept Sir Grand Lear
  • Foto Arturo Tovar