Program

Heddaprisutdelingen 2019

av Norsk teater- og orkesterforening

Det Norske Teatret
Hovedscenen

Den årlige Heddaprisutdelingen er utgangspunktet for etableringen av Heddadagene, og markerer sammen med festivalen avslutningen på teatersesongen. Søndag 16. juni er datoen da norsk teater igjen kan feire sine fremste kunstnere og se tilbake på årets store teaterøyeblikk.

Heddaprisen deles årlig ut for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst. Prisen har blitt utdelt siden 1998 og regnes som en av Norges mest prestisjefulle teaterpriser.

Skuespillerne Svein Tindberg og Anette Amelia Hoff Larsen har fått den ærefulle oppgaven med å lede årets prisutdeling fra Det Norske Teatrets hovedscene, sammen med Ole Opsal Stavrum og Peter Andreas Hjellnes Moseng, som begge skal spille Charlie i høstens oppsetning av Charlie og sjokoladefabrikken på teatret.

Prisutdelingen har de siste årene bygget seg opp til å bli et naturlig samlingspunkt for bransjen og er åpen for alle. Billetter kan kjøpes via heddaprisen.no eller detnorsketeatret.no.

Nominasjonene offentliggjøres tirsdag 4. juni kl. 11.00 under en presselansering på Det Norske Teatret.
Både utdelingen og presselanseringen strømmes via Heddaprisen.no.

Dørene åpner kl. 15.30.

  •  Norsk teater- og orkesterforening (NTO) er ansvarlig arrangør for Heddaprisen. Prisutdelingen er et samarbeid mellom NTO, Norsk teaterlederforum (NTLF) og vertsteatret Det Norske Teatret.
  •