Digitalt program

Gatesirkus med trylling og tulling

av The Flying Seagull Project

Presentert av Turnéteatret i Trøndelag og Teater Ibsen

The Flying Seagull Project

Festivalområdet
foran Nationaltheatret

I ni år har The Flying Seagull Project gått inn i flyktningleirer, lagt et tau i ring og begynt å klovne. Dag etter dag, på samme sted, helt til barn som har vært stumme i måneder og tenåringer med ansiktstrekkene til en trettiåring har begynt å le, snakke, leke og synge. Nå kommer gruppen til Heddadagene. På plassen foran Nationaltheatret viser de sitt gatesirkus med trylling og tulling - for og med barn og voksne i alle aldre. 

Neste år returnerer The Flying Seagull Project til Heddadagene med forestillingen Lek for Livet, en feelgood-forestilling om ting vi ikke orker å tenke på, hvor vi blir kjent med historien om gruppen som reiser verden rundt for å spre kjærlighet, lys og latter. Det er historien om menneskene i The Flying Seagull Project; hva motiverer dem? Hva koster det å stå ansikt til ansikt med traumatiserte barn? Men det er også historien om hva det gir å inspirere mennesker som har risikert livet for å overleve.

Lek for livet er en samarbeidsproduksjon mellom The Flying Seagull Project, Teater Ibsen og Turnéteatret i Trøndelag. Forestillingen har urpremiere ved Turnéteatret i Trøndelag 1.oktober 2019. Aslak Moe har regi på forestillingen.

  • Med Bendik Sjømæling Nordgaard, Bobby Beaumont og Antigoni Papathanasiou fra The Flying Seagull Project