Program

Frilanstreffet

av Skuespiller- og danseralliansen

Plakat for Frilanstreff 13. juni 2019

Det Norske Teatret
Bikuben

Skuespiller- og danseralliansen inviterer til foredragsfest og bransjekalas - vårens triveligste treff for skuespillere og dansere. 

I løpet av et yrkesforløp som skuespiller eller danser - fra tidlig yrkesvalg til en yrkeshverdag på scenen - møter du mange mennesker som vil ha større eller mindre innvirkning på ditt sceneliv. Det kan være servicepersonell, teknikere, regissører eller koreografer, økonomer, lærere, advokater eller kritikere som på et punkt gir deg en meningsfull retning, tanke eller smekk på hånden. 

Sesongens utgave av Frilanstreffet arrangeres som en dynamisk foredragsserie, bestående av åtte ti-minutters innlegg med tilbakeblikk, erfaringer og historier. Velkommen til 80 herlige minutter med feiring av delingskulturen. 

Un-Magritt Nordseth er konferansier og skal lose både publikum og foredragsholdere gjennom ettermiddagen. Foredragsholderne vil annonseres i ukene fremover mot festivalen. 

Program for dagen:
16:30 Mingling og folk kommer
17:00 Program og faglig innhold starter
19:00 Faglig innhold avsluttes 

Det er mulig å kombinere dette arrangementet med Musikalsymposium i Bikuben tidligere på dagen, og gå videre til Frilansprisen på Caféteatret etterpå.  

Frilanstreffet arrangeres to ganger i året, i regi av Skuespiller- og danseralliansen og i samarbeid med Norsk Skuespillersenter og PRODA - Profesjonell Dansetrening. Arrangementet er en uformell møteplattform med et faglig innhold. Årets første treff er volum 9 i rekken.

Passer for: Profesjonelle skuespillere og dansere. 

Arrangementet er gratis, påmelding er nødvendig