Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Hvor kjøper man billett, hvor henger man ut mellom forestillingene og hvem plukker egentlig ut forestillinger til festivalen?

BILLETTER: Billetter til forestillingene kjøpes direkte på det teatret der forestillingen spilles. Ved spørsmål om billetter, priser og tilgjengelighet, kontakt derfor aktuelt vertsteater. Følg lenke i kalenderen, eller gå direkte til vertsteatrets nettsider. 

RABATTER: Vertsteatrenes ordinære rabattordninger gjelder for de fleste forestillingene under festivalen.

SCENEKORTET: Scenekortet kan benyttes på samme måte som vanlig under Heddadagene.

FESTIVALTELT: Heddadagene har et eget festivalområde foran Nationaltheatret. Her kan du ta en kaffe, møte venner og kolleger mellom forestillingene, få informasjon om programmet, og høre introduksjoner av noen av dagens forestillinger. Her finner du også teaterteltet til Kloden i Sentrum.  

PROGRAMMERING: De kunstneriske lederne ved de deltagende scenekunstinstitusjonene velger ut hvilke forestillinger de ønsker å presentere under Heddadagene. Frittstående kompanier som ønsker å være med på Heddadagene må derfor søke samarbeid med et av de deltakende teatrene. Heddadagene programmerer ikke forestillinger utover de deltagende teatrenes bidrag.  

FRIVILLIGE: Ønsker du å melde deg som frivillig til Heddadagene? Titt innom her for mer informasjon i løpet av mars 2019!