Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Hvor kjøper man billett, hvor henger man ut mellom forestillingene og hvem plukker egentlig ut forestillinger til festivalen?

BILLETTER: Billetter til forestillingene kjøpes direkte på det teatret der forestillingen spilles. Ved spørsmål om billetter, priser og tilgjengelighet, kontakt derfor aktuelt vertsteater. Følg lenke i kalenderen, eller gå direkte til vertsteatrets nettsider. 

RABATTER: Vertsteatrenes ordinære rabattordninger gjelder for de fleste forestillingene under festivalen.

SCENEKORTET: Scenekortet kan benyttes på samme måte som vanlig under Heddadagene.

FESTIVALOMRÅDE: Heddadagene har et eget festivalområde foran Nationaltheatret. Her kan du ta en kaffe, møte venner og kolleger mellom forestillingene, få informasjon om programmet, og høre introduksjoner av noen av dagens forestillinger. 

KUNSTNERISK PROGRAM: Heddadagene arrangeres av 35 scenekunstinstitusjoner over hele Norge, og det er de kunstneriske lederne ved disse institusjonene som velger ut hvilke forestillinger fra sitt repertoar de ønsker å presentere under Heddadagene. Målet er å vise bredden og kvaliteten av scenekunsten som skapes over hele landet.
Noen av institusjonene har et utstrakt samarbeid med frittstående kompanier, og Kloden presenterer et eget program for barn og unge som i hovedsak består av forestilinger fra kompanier. Frittstående kompanier som ønsker å være med på Heddadagene må derfor søke samarbeid med et av de deltakende teatrene.
Fra 2019 har det også dukket opp en "fringe-festival", Off-Hedda, som gir frittstående kompanier en arena for å spille under Heddadagene. Off-Hedda er et selvstendig arrangement, og er ikke arrangert av Heddadagene.  

FRIVILLIG: Ønsker du å melde deg som frivillig til Heddadagene? Vi trenger frivillige som vil bidra til å lage festivalstemning i byen gjennom informasjonsarbeid, rigging og drift av festivalområdet vårt utenfor Nationaltheatret. Titt innom her for mer informasjon i løpet av mars 2022!