Årets hub: Det Norske Teatret

Årets hub: Det Norske Teatret

Vi fortsetter fjorårets suksess, og legger festivalområdet innendørs til Det Norske Teatret. Dette blir den levende huben for Heddadagene 2023! Møt gode kollegaer og andre teaterinteresserte, og ta inn den gode festivalstemningen!

FESTIVALKONTOR: Til venstre for butikken finner du Heddadagenes festivalkontor. Her kan du få svar på det du lurer på om årets festival, få inspirasjon til forestillinger og fagprogram og snakke med hyggelige Heddamedarbeidere. Det er hit du kommer for å bytte inn festivalpass i armbånd og hente ut ditt akkrediteringsbevis. Husk å medbringe legitimasjon og kvittering på ditt kjøp.

Åpningstider kommer.

FAGPROGRAM: Det meste av årets fagprogram foregår på Det Norske Teatret. Disse arrangementene avholdes på Midtgolvet - det store åpne området i 2. høgda. Se oversikt over fagprogrammet her.

KUNSTNERSAMTALER: Som et tilbud for deltakere på fagprogrammet og andre scenekunstinteresserte publikummere, arrangerer Heddadagene en serie Kunstnersamtaler ved lunsjtid hver dag. Samtalene foregår i Bikuben og vil gi innblikk i ulike kunstnerskap, tematikker og prosesser relevante for festivaldeltakerne. Bruk filteret "Kunstnersamtaler" i programmet for oversikt over arrangementene.

KAFÉKONTOR OG KRO: På venstre side av festivalkontoret ligger teaterbaren Utskarpen. Her kan du nyte en kopp kaffe og lese avisen, ta et kjapt møte eller skåle i nykomponerte Heddadrinker. Vi har også satt opp et par ekstra bord og stikkontakter, slik at du kan få unna litt jobb mellom forestillinger og fagsamtaler. Velkommen til vårt lille kontorfellesskap - vi har after-work hver dag!