Opplev Scenekunst fra hele landet!

Opplev Scenekunst fra hele landet!

​Heddadagene er en splitter ny teaterfestival der 29 teatre har gått sammen for å gi deg teateropplevelser fra hele landet i Oslo.

Heddaprisen deles årlig ut for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst og 18. juni er det duket for jubileum når den gjeve prisen deles ut for 20. år på rad!

I jubileumsåret presenterer vi Heddadagene. Hele 29 teatre står bak denne festivalen og der de heddanominerte velges ut av en uavhengig fagjuy, presenterer festivalen et utvalg forestillinger teatersjefene selv har plukket ut. Festivalen og prisen vil slik samlet sett gi et godt bilde av teatermangfoldet i Norge i dag.

15 forestillinger gjester Oslo fra 9.-18. juni, og de 9 osloteatrene som er vertskap for festivalen presenterer også et mangfold av egne forestillinger og arrangementer.

"En teateruke der publikum kan se forestillinger de vanligvis ellers ikke ville fått med seg." Arne Nøst, teatersjef Rogaland Teater

Ansvarlig eier av Heddadagene er Norsk teater- og orkesterforening

Festivalen finansieres av de 29 institusjonsteatrene selv, og av Kulturetaten i Oslo Kommune gjennom støtteordningen Innovasjon i kultur og kulturnæringene.

Heddadagene er initiert av Heddakomiteen og Norsk teaterlederforum.