The Mute utsatt til 2021

The Mute utsatt til 2021

Som følge av myndighetenes forbud mot kulturarrangementer frem til 15. juni i år utsettes Stavanger Symfoniorkester sitt gjestespill med The Mute til søndag 20. juni 2021.

Fjorårets Heddaprisvinner The Mute var planlagt vist i Operaen søndag 7. juni i år, som et av høydepunktene under årets Heddadager. Vi håpet i det lengste at det skulle la seg gjøre å gjennomføre dette gjestespillet selv om Heddadagene måtte avlyses, men som følge av myndighetenes forbud mot alle kultur- og idrettsarrangementer frem til 15. juni er det ikke mulig. 

Stavanger Symfoniorkester og Den Norske Opera & Ballett har arbeidet iherdig med å finne en ny spilledato for The Mute. En stor produksjon med mange involverte gjorde at det var mange faktorer som måtte klaffe for å få til dette, så vi er glade for å kunne fortelle at The Mute kommer til Oslo i forbindelse med Heddadagene 2021! Den nye datoen er søndag 20. juni 2021. Forestillingstidene vil være de samme som årets planlagte tidspunkter. Det er lenge å vente, men desto mer tid til å glede seg! 

Dersom du allerede har kjøpt billetter vil disse overføres automatisk til neste års forestilling, så billettene dine kan brukes på ny dato. Dersom nytt tidspunkt mot formodning ikke passer tilbyr Operaen refusjon av billettene. Dersom du ønsker dette alternativet, må du kontakte Operaen på e-postadressen publikum@operaen.no senest innen tirsdag 30. juni i år.

Finn mer informasjon om The Mute og billettsalg på Operaens nettsider.