Dette anbefaler Teaterungdoms redaksjon

Dette anbefaler Teaterungdoms redaksjon

Teaterungdom.no er et digitalt tidsskrift i bloggform av, med og for teaterinteressert ungdom. De anmelder forestillinger fra et ungt perspektiv og publiserer reportasjer, intervjuer og andre teaterrelaterte innlegg. Det overordnede målet er å gjøre teater mer tilgjengelig for ungdom. Mari, Stine, Camilla og Helge fra teaterungdoms redaksjon anbefaler hver sin forestilling.

Uten navn

Østfold Kulturutvikling

Mari: Denne forestillingen gleder jeg meg til å se! Mattis Herman Nyquist og Fredrik Høyer må jo være en superkombo bak roret. Jeg tror vi får høre en sterk og kompleks tekst om rus og sorg. I møte med stjernelaget på scenen, kan det jo ikke bli annet enn vakkert og ekte. Les mer.

Mio, min Mio

Teatret Vårt og Nordland Teater

Stine: Mio, min Mio er en fantastisk fortelling som har grepet meg like mye i voksen alder som da jeg var barn, og jeg har store forventninger til teaterversjonen. Det jeg har sett så langt virker helt magisk, og jeg tror denne passer like godt for ungdom som for de små. Les mer.

"Vi har valgt personlig. Vi har valgt med våre fire ulike hjerter og hoder. For teaterungdommen er jo mangfoldig – og Heddadagene er en gyllen mulighet for oss til å utforske en enda større del av teaternorge" Teaterungdom

Asfaltpuls

Mine Nilay og gjengen / Kloden i Sentrum

Kamilla:  Som vanlig skjer det mye spennende under Heddadagene, og jeg gleder meg mest til et gjensyn med Asfaltpuls. Dette er en fysisk forestilling som er rettet mot ungdom og var nominert til årets forestilling hos oss i Teaterungdom i fjor. Asfaltpuls er kul og annerledes, og absolutt en forestilling jeg vil anbefale! Les mer.

Manning er fri

Vega Scene

Helge: HAN ble dømt for å ha lekket hemmelig informasjon, syv år senere settes HUN fri. Historien om Manning inneholder alt en god røverhistorie trenger: Et historisk bakteppe, en plaget hovedperson og en mektig fiende. Det som skiller historien om Manning fra mange andre historier, er at den er helt sann. Dette må jeg se! Les mer.

Følg Teaterungdoms blogg for anmeldelser og teaterstoff av og for unge.