Disse barneforestillingene kommer til Heddadagene 2020

Historien Om Den Kjempestore Pæra Charlie og Sjokoladefabrikken Magi og fantasioperatørene
Disse barneforestillingene kommer til Heddadagene 2020

Lyst til å gi barna en morsom opplevelse? Det er mange fantastiske forestillinger å velge mellom på årets festival. Her er en liten oversikt over programmet som passer for barn fra 4 - 14 år.

Charlie og Sjokoladefabrikken

Roald Dahls Charlie og sjokoladefabrikken

"Willy Wonkas godteriverden er storslagen" - NRK

Bli med inn i sjokoladefabrikken som gir deg vatn i munnen og fritt spelerom for fantasien! Her er ingenting for godt til å vere sant, sjølv om alt ikkje er så søtt som det ser ut. Les mer og kjøp billett.

Inni

En humoristisk og poetisk forestilling om hva som skjer på innsiden vår.

«Plutselig eksploderer hjertet på innerlomma som en airbag opp i ansiktet. Jeg kjemper med å få overtaket over det enorme organet.» Hvem er sjefen i mennesket? Hvilken del av meg bestemmer hva som er «jeg»? Les mer og kjøp billett.

Magi og fantasioperatørene

Magi- og fantasioperatørene

"Improvisasjonsteater som verkeleg fekk med seg salen" - Klassekampen

Alt kan skje når vi lager teater for barn - helt uten manus! Like morsomt for voksne som for barn, så ta med mamma og pappa og stemor og naboen og tante og lillebror og en tremenning du ikke har sett på ei stund. Rett og slett hele gjengen! Les mer og kjøp billett.

Jakob og Neikob og alle andre

Jakob og Neikob bur i lag på ein bakketopp. Jakob seier alltid JA til alt, Neikob seier alltid NEI. Denne gongen har Neikob mista grepet totalt. Bollane er brende, mjølet ligg strødd utover. Ikkje berre har dei fått ein mystisk, ny nabo som forstyrrar harmonien – i tillegg har Neikob funne ut noko nytt om seg sjølv: han er annleis. Les mer og kjøp billett.

SeaMe!

En interaktiv forestilling for barn fra 4 år.

Kan du huske noe fra da du var inni magen til mamma? Hvordan var det der egentlig? Bli med på en undersjøisk drømmereise der du dykker inn i historien sammen med to underlige vesener. I «SeaMe!» får du bruke sansene til å oppdage den intime kokongen der livet vårt startet. Les mer og kjøp billett.