Heddadagene har fått sin egen fringe-festival!

Heddadagene har fått sin egen fringe-festival!

15. – 17. juni går Off-Hedda av stabelen på Sorialab på Torshov. Det er en ny scenekunstfestival, en scene for det som er akkurat passe stort nok for den. Det blir intimt teater, med publikum tett på og lite staffasje.

Off-Hedda skal være en annerledes teaterfestival, et lett tilgjengelig møtested for det ofte litt usynlige frie scenekunstfeltet og publikum. Festivalen er ikke programmert, så her er det ingen som har bestemt hva du får se. Alle produksjonene har meldt seg på selv, og det har skapt et spennende og variert program både tekst- og formmessig. Her blir det unge, nye dramatikere, det blir Tennessee Williams og Kate Pendry, nyetablerte og mer etablerte scenekunstnere, fra enkle monologer til figurteater. Aldersmessig dekker programmet både barn, ungdom og voksne.

I tillegg blir det festivalkro, åpen scene, livemusikk og et par faglige aktiviteter/seminarer.

Lørdag og søndag formiddag er det barna som er i fokus, og vi har tre kjempefine barneforestillinger på programmet disse dagene.

Off-Hedda er inspirert av fringefestivalkonseptet. I år er Off-Hedda et pilotprosjekt, starten på det vi håper blir en spennende reise videre. Det er begrenset med plasser på forestillingene, så det er ingen grunn til å vente med billettkjøp.

Men Off-Hedda har også programposter for scenekunstnere! En morsom ting vi gleder oss til er det vi har kalt Idétinder – et slags speeddatingkonsept for idéer og prosjekter, hvor vi håper det kan skapes noen nye kontakter og konstellasjoner som kanskje kan gi oss spennende ny scenekunst i neste omgang.

Off-Hedda – Litt fri, litt fringe!

Se programmet og kjøp billetter her.