Maren Ørstaviks 4 tips til årets festival

Maren Ørstaviks 4 tips til årets festival

"Mange av årets barne- og ungdomsforestillinger har allerede blitt anmeldt hos oss, og vi har valgt ut noen som vi utgir i et eget hefte under Heddadagene. Disse fire forestillingene er blant dem som har blitt best mottatt av våre kritikere:"

Garage

Spilles på Oslo Nye Teater

Turnéteatret i Trøndelag og Cirka Teaters nye forestilling Garage er et overdådig, medrivende kaos som dypest sett handler om å få verden til å henge sammen, skrev Chris Erichsen etter premieren i høst.

Les mer og kjøp billett.

We Come From Far, Far Away

Spilles i Klodenteltet foran Nationaltheatret

NIE gir kjøtt og blod til et akutt tema publikum allerede kjenner i en forestilling som er tvers gjennom velkomponert og fenger sitt publikum, skrev Judith Dybendal om flyktningtematikken i denne forestillingen, som hun kalte «fortellerteater i verdensklasse».

Les mer og kjøp billett.

Tigerbussen kommer!

Spilles i Tigerbussen

"Tigerbussen kommer oser av sosial velvilje uten å gå på akkord med estetiske ambisjoner." Julie Rognved Amundsen lot seg begeistre av Oslos nye, oppsøkende teater etter premieren i april.

Les mer og kjøp billett.

Tjidtjie (mor)

Spilles på Det Norske Teatret

Turnéteatret i Trøndelag, Rohde Aass produksjoner og Aarjelhsaemien teateres nye ungdomsforestilling byr på viktig kunnskap som innbyr til en større refleksjon rundt samenes situasjon i dag. Samtidig er forestillingen med på å avsløre hvor pinlig lite mange nordmenn vet om urfolket vi deler landet med, skrev Eline Bjerkan.

Les mer og kjøp billett.