Dette anbefaler Kristian Berg Jåtten å se på årets festival

Kristian Berg Jåtten
Dette anbefaler Kristian Berg Jåtten å se på årets festival

Kristian Berg Jåtten er skuespiller, sanger og musiker, ansatt ved Den Nationale Scene i Bergen. Under årets festival kan du se han i stykket han selv har oversatt til norsk, "KUK". Når han ikke er opptatt med å stå på scenen selv, vil Kristian gjerne få med seg disse to forestillingene.

Bror

Goksøyr & Martens og Det Norske Teatret

Goksøyr & Martens’ teaterunivers er noe jeg ser veldig frem til å oppleve. Å være sammen som publikummere men samtidig bli overlatt til seg selv i et headset er et kult konsept. Litt som et teatralsk silent disco. Å få være flue på veggen oppe i et stillas men allikevel komme tett på audiovisuelt er spennende. Det er synd at jeg ikke har fått sett noen av de tidligere forestillingene i pentalogien «Livet», men jeg satser på å bli hekta selv om jeg hopper på i tredje kapittel. (Dessuten elsker jeg Julie Moe Sandø på scenen så jeg regner med at det i seg selv er verdt turen!)

Les mer her

Karons Sandkasse

Karons sandkasse

Teater Innlandet

At det lages teater for barn og unge med tung tematikk er både viktig og inspirerende. At familien Sandslund Lie deler sine personlige erfaringer med å miste et barn og et søsken for å oppfordre andre til å snakke om døden - det er enda mer inspirerende.

Jeg får tro på fremtiden når denne modige familien og de gode folka på Teater Innlandet tar barn og unge på alvor på denne måten. Heia godt barneteater!

Les mer her