Ta med barna på teaterfestival!

Karons sandkasse Liv i mor
Ta med barna på teaterfestival!

​Vi er glade for å se at årets festivalprogram fylles opp med forestillinger for barn. Det betyr at norske teaterinstitusjoner satser på målgruppen og at Heddadagene kan tilby et bredt og spennende program også for de yngste.

Her er en oversikt over forestillinger som passer ekstra godt barn fra 3-13 år og deres familier. Utforsk programmet sammen og finn deres festivalfavoritter!

Ungdom? Se egen liste her!

Sheherazade - og ordet som varte i 1001 natt

Historier kan ha mer makt enn man kanskje skulle tro

Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt er historien om den unge og kloke jenta Sheherazade som evner å bruke ord på en måte som ingen andre kan. Les mer og kjøp billett.

På omveien hjem

På omveien hjem

"Brageteatret har lykkes i å gjøre forestillingen minst like rørende som boka" - Periskop

Vilde Kamfjords nydelige barnebok På omveien hjem blir teater! Bli med Vinde og Britt på toget til Lillehammer. Best fra 10 år. Les mer og kjøp billett.

Liv i  mor

Liv i mor

Liv skal ut på en spennende oppdagelsesreise. Bli med!

Liv i mor er en sanselig, morsom og poetisk forestilling om livets første mirakel for barn i alderen 3-6 år. Velkommen til livmoren! Les mer og kjøp billett.

Fabelflakseren

Fabelflakseren

​“At barnehagebarn får denne typen teateropplevelser gjør meg glad” - Scenekunst.no

I den fargerike bilen er det noe som gjemmer seg! Men hva? To forventningsfulle typer åpner bilen og presenterer en stor blomst? Eller vent – en trakt! Skal de spille musikk? Fabelflakseren er en morsom og fantasifull uteforestilling full av overraskelser for barn i alderen 3-6 år. Les mer og kjøp billett.

Karons Sandkasse

Karons sandkasse

“et nødvendig og svært modig stykke barneteater” - NRK

Karons sandkasse er en helt spesiell historie skrevet i samarbeid med to barn som har mistet et søsken. Forestillingen en livsgnistrende hyllest til barns evne til lek og fantasi i møte med det aller vanskeligste. Les mer og kjøp billett.

Instamamma

Instamamma

​Møt instamamma!

En dame med et plettfritt hjem, som gir det beste til sine barn. Det er bare så synd at Sol på snart 9 er så vanskelig. Og at hun henger med Marco, med den rare bestemora. Ta med hele familien på en forestilling fylt med sprø foreldre, slitsomme storesøstre og en stor dose humor! Les mer og kjøp billett.

Økohelter

Økohelter

​Bli med inn i en mikroverden for de nysgjerrige!

Vi lyser opp skogens heltemodige skapninger og deres superkrefter. Opplev dem vokse og vikle seg frem i en leken dans av sammenkoblinger. Passer for barn fra 4 år og deres familie. Les mer og kjøp billett.

Agentene

Agentene og det sjukt farlige oppdraget

En gledeseksplosjon av en forestilling!

En veldig mystisk kasse har dukket opp fra ingensteds. Hva skjuler seg i den? Noe farlig? Noe utenomjordisk? Eller bare noen klissete og råtne bananer? Innholdet må identifiseres straks! Dette er et hasteoppdrag for Agentene. Les mer og kjøp billett.

Jenta, mammaen og tiden

Jenta, Mammaen og Tiden

«På sitt beste minner fortellingen om klassikere som Mio, min Mio og Alice i Eventyrland.» - Scenekunst.no

Mammaen til Sara jobber veldig mye og har nesten ikke tid til henne. En kveld sovner Mammaen over arbeidet og da bestemmer Sara seg for å rømme hjemmefra for å finne Tiden til moren. Kan Sara finne tiden inne i Tigerbussen? Bli med og se! Les mer og kjøp billetter.