Teater for den unge publikummeren

Jungelen Dette livet eller det neste
Teater for den unge publikummeren

Er du ikke helt sikker på hva du som ung publikummer skal se under Heddadagene 2022? Her har vi samlet forestillinger som er laget spesielt for deg!

Du kan selvfølgelig se hvilken som helst forestilling under festivalen, men disse er altså skreddersydd for et ungt publikum.

Vil du utforske resten av programmet? Trykk her!

Skuddsikker vest

Skuddsikker vest

Basert på dikt av Yaha Hassan

Yahya Hassans poesi inviterer deg inn i en nådeløs verden med angst, skuddsikker vest og mangel på muligheter. Men selv om traumene hersker, er det også spor av humor, rosa g-streng, hasj og håp. Les mer og kjøp billett.

Jungelen

Jungelen

Kom og opplev Trikkestallen på en helt ny måte!

Jungelen er fortellingen om Norge etter klimasammenbrudd og britisk invasjon. Europa har blitt en ørken, Skandinavia har blitt en mutert syrejungel og Oslo slik vi kjenner det har forsvunnet. En gruppe ungdommer sendes inn i fremtiden og blir tatt med på oppdrag i en jungel rammet av krig og konflikt. Les mer og kjøp billett.

Snøbrun

Snøbrun

«Nordnorsk som faen»

Hvordan er det å vokse opp i et hvitt samfunn når man er mørk? Hvordan er det å alltid, uunngåelig, være annerledes? Få med deg Julian Karengas Snøbrun, en sterk og personlig fortelling om egen oppvekst og om prosessen med å finne seg selv i en verden full av smale stereotypier. Les mer her.

Til ungdommen

Til Ungdommen

“- et medrivende og troverdig stykke teater” - Dagsavisen

Når er man en såkalt ungdom? Når er man egentlig voksen? Og er det sånn at vi alle, uavhengig av generasjon og alder, lengter etter det samme? Opplev Linn Skåbers Til Ungdommen under Heddadagene 2022. Les mer og kjøp billett.