Har du fått med deg dette?

Har du fått med deg dette?

Flere teater har liggende ute digitalt innhold som du kan få med deg når det passer deg. Her finner du noen anbefalinger.

Brageteatret: Bilde av en brennende tesla
“bilde av en brennende tesla” er en fiksjonspodcast i mange små episoder av Brageteatret . Du finner den på instagram, Spotify og der du hører på podcast.
Lenke til instagram

Unge Viken Teater: UNG TEKST 
UNG TEKST erUnge Viken Teaters satsing på unge dramatikere. UNG TEKST har gratis tilbud på forskjellige nivåer, både for deg som er tenåring og glad i å skrive, og for deg som er i tjueåra og har begynt å skrive i en profesjonell setting.
Sjekk ut mer om tilbudet her!

Utdrag fra teksten til Marie Longva Danielsen som hun jobber med under debutantprogrammet.

Teater Manu: Prøvetid på Zoom
Panikk i Kulissene gjennom Zoom? Ja slik har prøvetida så langt vært for Teater Manu. Etter planene skal forestillingen ut på turné i Norge og Sverige høsten 2021. 

Les mer her!

Teater Innlandet: podcastserien Turnébekjennelser
Hva skjer når to meritterte skuespillere lever tett sammen over tid på turné? Jo, det blir rom for samtaler. Mange fortrolige samtaler.

Kjersti Elvik og Terje Strømdahl reiste høsten 2020 sammen med hver sin monolog på grendehusturné i Innlandet med Teater Innlandet. Kjersti med Bjørnejegerskens bekjennelser av Berit Hedemann og Terje med Mistero Buffo av Dario Fo.

Kjersti og Terje byr på historier fra egne karrierer i podkastserien Turnébekjennelser som du kan høre her!

Riksteatret: podcast om Havboka
I regissør og manusforfatter Ole Anders Tandberg versjon av Havboka er håkjerringa blitt en egen karakter - i agitasjon med Morten Strøksnes og Hugo Aasjord som "fiskeren", forteller skuespiller Jan Sælid i denne podcasten fra Riksteatret.
Hør podcasten her!

BIT Teatergarasjen: podcastserie
"Vi er avhengige av å se flere sider av en sak for å danne oss et fullverdig bilde av en helhet. Kunsten og samfunnet er i stadig forandring, og vi kan kun henge med ved å søke mer kunnskap, andre betraktninger, nye møter."
Sjekk ut podcastene til BIT Teatergarasjen her!