De andre gøyale tingene!

De andre gøyale tingene!

På Heddaprogrammet finner du arrangementer i de fine kategorierene Forestillinger, Fagprogram og Kunstnersamtaler. Men så er det noen arrangementer som ikke helt faller innunder noen av disse kategoriene - de utgjør liksom alt “det andre” på festivalen. Men det er ikke mindre gøyale arrangementer av den grunn, heller tvert imot!

Her får du en liten oppsamling av alle de andre festlige og sosiale tingene som skjer under årets festival.

Åpningsfest!

9. juni kl. 20.00 på Riksteatret

Som seg hør og bør starter Heddadagene 2023 med en klassisk åpningsfest - på Riksteatret. Det blir bobler i glasset og deilig summing i lokalet, Heddakomiteens leder ønsker velkommen med en feiende flott tale og vi hygger oss ut i de sene nattetimer. Denne festen er for hele bransjen og den engasjerte publikummer. Alle er velkommen!

Les mer her

HeddaQUIZ

10. juni kl. 20.30 på Vega Scene

Lørdag 10. juni gjentar vi fjorårets suksess med HeddaQUIZ på Vega Scene! Etter kveldens forestillinger trekker vi inn i salongen, kvesser blyantene og fyller glassene, når vi prøver å slå fjorårsvinnerne; Kritikerlaget. Anne Gaathaug er tilbake som quizmaster og vet akkurat hvor hun skal legge lista for bransjen og publikum. Påmelding kommer.

Les mer her

Teatervandring

Byvandring: Teaterslag og pipekonserter

11. juni kl. 13.00

Bli med på en vandring i byens teaterhistorie fra slutten av 1700-tallet og framover, og hør fortellinger om kampen for ytringsfrihet, likestilling og språktumulter, herunder teaterslag forårsaket av både Henrik Wergeland og Bjørnstjerne Bjørnson!

Les mer her

Fagprisen 2023

15. juni kl. 18.00

Fagprisen er Fagforbundet Teater og Scene sin egen hederspris og deles ut til et medlem eller en gruppe medlemmer som i løpet av det siste året har utmerket seg ved å gjøre en ekstra innsats for arbeidsmiljøet, vist store innovative evner, vært ekstra hardtarbeidende eller på annet vis utmerket seg positivt i løpet av det siste året, innenfor tekniske og administrative områder i teaterbransjen.

Les mer her

Frokostrave og morgendukkert

16. juni kl. 07.30 på Riksteatret

Fredag 16.juni fra kl 07:30 - 09:00 inviterer Riksteatret igjen til Frokostrave i sin foaje. De spiller kompromissløs dansemusikk med en profesjonell DJ, vi danser oss svette og fine og etterpå frister vi med juiceshots, en enkel matbit og en liten dukkert i Akerselva.
Påmelding her.

Les mer her

Teatercupen i fotball

17. juni kl. 11.00 på Voldsløkka

Nok en gang er det tid for å kåre Norges beste teaterfotballag, når teatre fra hele landet setter hverandre i stevne under Teatercupen 2023. Nordic Black Theatre vant fjorårets cup. Som regjerende mester er det de som arrangerer årets utgave av den prestisjetunge turneringen, og inviterer til en folkefest i sola! Påmelding kommer.

Les mer her

Fotballpub

17. juni kl. 19.00 på Caféteatret

Vi møtes hos Heddadagenes ferskeste vertsteater, Nordic Black Teater, for å feire vinnerne av årets teatercup i fotball! Heiagjenger, gode og dårlige tapere, og alle andre festglade festivalgjengere inviteres til Caféteatret for en hyggelig avslutning på festivallørdagen - og en oppvarming til søndagens Heddaprisfest!

Heddaprisen 2023

18. juni kl. 16.30 på Oslo Nye Teater

Den 18. juni topper vi Heddadagene 2023 med en festaften på Oslo Nye Teater, hvor vi feirer våre fremste kunstnere og ser tilbake på sesongens store teaterøyeblikk! Festforestillingen er åpen for alle, og billettsalget åpner i mai.

Les mer her