3-for-1 med Heddadagenes festivalpass

3-for-1 med Heddadagenes festivalpass

Årets festivalpass gir deg et slående 3-for-1-tilbud: Heddadagene, Off-Hedda og Norsk Dramatikkfestival. Det er til sammen over 100 arrangementer på 10 dager! Det er mye scenekunst for pengene!

Vi kan med glede meddele at Oslo Nye Teaters egne forestillinger nå er inkludert i festivalpasset. Det vil si at du som festivalpassholder kan se alle årets forestillinger - uten unntak! Og ikke nok med det… Vi slenger med fringefestivalen Off-Hedda i tillegg!

Off-Hedda arrangeres i år på Oslo Nye Teaterkjeller'n, og kan skilte med hele 23 forestillinger! Programmet lanseres snart, så følg med på Off-Hedda sine nettsider.

Vi minner også om at du med årets festivalpass får én billett til alle arrangementer under Norsk Dramatikkfestival på Dramatikkens Hus 14.-16. juni. Oversikten over arrangementene finner du i vår programkalender, og billetter kommer i salg om kort tid.

Med disse tre festivalene i ett og samme pass, får du altså tilgang til over 100 arrangementer for én enkelt sum. Vi håper og tror at du vil finne noe for din smak i denne enorme godteposen av et scenekunstprogram!

Les mer om ordningen og kjøp ditt festivalpass her!